Zhejiang Xinsheng Sanitary Ware Co.,Ltd

Zhejiang Xinsheng Sanitary Ware Co.,Ltd

Στοιχεία Εταιρίας
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: ANGEWELL
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~199 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις: US$ 6000000 - US$ 8000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περιγραφή Εταιρείας
Ιδρυμένο το 2012, Zhejiang Xin Sheng που η υγειονομική Co. εμπορευμάτων, ΕΠΕ, είναι μια ιδιωτική επιχείρηση, αφιερώθηκε στο σχεδιασμό, την παραγωγή και να ανταλλάξει του λουτρού & της σειράς ντους συμπεριλαμβανομένου του πλήρους δωματίου ντους, της περίφραξης ντους, της ματαιοδοξίας λουτρών, του καθρέφτη λουτρών, των μπανιέρων και άλλων σχετικών προϊόντων. Το εργοστάσιο βρίσκεται στο δέλτα ποταμών Yangtze, κοντά στο διεθνή αερολιμένα της Σαγκάη, και μπορείτε να μας βρείτε εύκολα.

 

Το εργοστάσιο καλύπτει 12.000 τετραγωνικά μέτρα με την ετήσια αξία παραγωγής 50.000.000 και με τη ικανότητα παραγωγής 4.000 πλήρων δωματίων ντους συνόλων, 8.000 συνημμένων ντους συνόλων, 3.000 μπανιέρων συνόλων, 10000 συνόλων ματαιοδοξίας λουτρών, 20000 PC των καθρεφτών λουτρών και 12.000 δίσκων ντους PC.


Υπάρχει αυτήν την περίοδο 167 προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων 4 ανώτερων μηχανικών και 2 προσωπικού Ε&Α. Το κεφάλαιο Ε&Α μας λαμβάνει 10% του κύκλου εργασιών κάθε χρόνο. Κατά τη διάρκεια των ετών, το μοναδικό σχέδιο και η επαγγελματική πείρα μας στον άθλο των νέων προϊόντων επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν την καινοτόμο τέχνη, η καλλιτεχνική εργασία υψηλού - ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες. Έχουμε μια επαγγελματική QC ομάδα και οι επιθεωρητές μας είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν οποιοδήποτε προϊόν μην ικανοποιώ από τους πελάτες, προκειμένου να μειωθούν τα πιθανά προβλήματα που συναντιέστε. Δεν πιστεύουμε σταθερά καμία ποιότητα σήμερα, καμία πώληση αύριο!

  Τιμές πυρήνων Στηριγμένος σε ένα στερεό ίδρυμα.

Όσο έχουμε αυξηθεί κατά τη διάρκεια των ετών, δεν έχουμε ξεχάσει ποτέ τις τιμές πυρήνων μας. Όπως τις ακτίνες χάλυβα που υποστηρίζουν μια δομή, αυτές οι τιμές πυρήνων είναι οι στυλοβάτες που μας κρατούν μαζί και μας κρατούν ισχυροί. Μοιράζονται από τον καθέναν στην επιχείρησή μας, από τα πιό υψηλά επίπεδα διαχείρισης σε κάθε συνεταίρο υπηρεσιών στο πάτωμα.

Καθοδηγημένοι από αυτές τις τιμές, ανυπομονούμε να σας φέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών εγχώριας βελτίωσης. Ομαδική εργασία

Οι πολιτιστικές αξίες μας το άτομο, αλλά καταλαβαίνουν ότι η νίκη είναι μια προσπάθεια ομάδων. Αναγνωρίζουμε ότι μια ομάδα είναι μεγαλύτερη από το ποσό των μεμονωμένων προσπαθειών.

Ομαδικά, βάζουμε πάντα τις ανάγκες του πρώτου Xinsheng. Να κάνουμε αυτό, καταλαβαίνουμε και αναγνωρίζουμε ότι τι είναι καλός για την επιχείρησή μας, οι πελάτες μας, οι μέτοχοί μας και οι κοινότητες όπου λειτουργούμε, είναι καλός για κάθε έναν από μας.

Λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον της εμπιστοσύνης, επειδή μια κερδίζοντας ομάδα δεν υπάρχει χωρίς εμπιστοσύνη. Πελάτης που στρέφεται

Οι πελάτες οδηγούν την επιχείρησή μας. Θα ενισχύσουμε την κατανόησή μας πελατών και αναγκών τους μέσω της συνεχούς εκμάθησης.

Είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε το καλύτερο στις ανάγκες των πελατών συνεδρίασης για τα ποιοτικά προϊόντα, τις τιμές και τις υπηρεσίες. Ενώ είμαστε υπερήφανοι των ολοκληρώσεών μας, θα προκληθούμε συνεχώς για να βελτιωθούμε. Πάθος για την εκτέλεση

Ακολουθούμε παθιασμένα τη λειτουργική τελειότητα στο στόχο μας για να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών.

Δεχόμαστε την προσωπική υπευθυνότητα για να συναντήσουμε τους επιχειρησιακούς στόχους και την υποστήριξή μας άλλοι με το ίδιο πάθος που μεταβιβάζουμε στους πελάτες.

Λειτουργούμε με μια αίσθηση του επείγοντος σε όλους τους τομείς της επιχείρησής μας για να ανταποκριθούμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών. Ακεραιότητα

Σαν ζωτικής σημασίας μέλος των κοινοτήτων στις οποίες αναπτύσσουμε δραστηριότητες, καταλαβαίνουμε τη σημασία και την αξία της ύπαρξης καλός εταιρικός πολίτης.

Διατηρούμε τα υψηλά ηθικά πρότυπα, ενεργώντας με την τιμιότητα και την ακεραιότητα στην καθημερινή αλληλεπίδρασή μας με τους πελάτες, συντροφικοί υπάλληλοι, προμηθευτές, μέτοχοι και στις κοινότητες όπου λειτουργούμε.

Έχουμε τη μηδενική ανοχή για την ανήθικη ή ανέντιμη συμπεριφορά. Σεβασμός

Είμαστε δεσμευμένοι στη διατήρηση ενός περιβάλλοντος του συνυπολογισμού, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός με την κατανόηση και να εκτιμήσουν των πολλών ανθρώπων τρόπων είναι διαφορετικοί και μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία μας.

 

Εμπιστοσύνη Cynson Να εργαστεί για να χτίσει καθημερινά την εμπιστοσύνη σας Σε Cynson, θέλουμε να είμαστε η εμπιστευμένη πρώτη επιλογή σας για όλες τις ανάγκες εγχώριας βελτίωσής σας. Είναι ένας στόχος που προσπαθούμε για καθημερινά με τη θεραπεία σας με την αληθινούς ευγένεια, το σεβασμό και τον επαγγελματισμό. Όταν έρχεστε στο εργοστάσιο Xinsheng, θα βρείτε ότι πολλά μοναδικά στοιχεία που στοχεύουν στην εξασφάλιση της εμπειρίας αγορών σας είναι ευχάριστα και ανταμείβοντας. Προτού να κερδίσουμε την επιχείρησή σας, θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.
Πιστοποίηση
Πρότυπο:Certificate of Registration
Αριθμός:CI/134402Q
Ημερομηνία Έκδοσης:2015-03-10
Ημερομηνία λήξης:2020-03-09
Πεδίο εφαρμογής / Range:ISO9001
Που εκδίδονται από:IAF
Πρότυπο:CE
Αριθμός:STA20140428106
Ημερομηνία Έκδοσης:2014-04-28
Ημερομηνία λήξης:2020-04-27
Πεδίο εφαρμογής / Range:EN14428
Που εκδίδονται από:STA
Μας καλέστε
Προμηθευτής επαφών
Γλώσσα αλλαγής